Buitenlandhypotheek

U bent verliefd op een Spaans appartement, een boerderijtje in de Provence, een mooie woning in België, Italië of Duitsland? Maar u ziet op tegen de papierwinkel en de formele buitenlandse taal in akten?

Kies dan voor FIDIOM voor een betrouwbaar hypotheekadvies betreffende uw aankoop van een eerste of tweede woning in België, Spanje, Italië, Duitsland en Frankrijk.

Alvast enkele wetenswaardigheden:

  1. houdt met uw buitenlandhypotheek rekening met andere regels en andere wetgeving;
  2. een huis kopen in het buitenland gaat vaak gepaard met hogere kosten.
  3. hebt u belastbaar inkomen in Nederland, dan kan de rente van uw woning in het buitenland aftrekbaar zijn;
  4. vaak dient er eigen vermogen ingebracht te worden;
  5. wij kunnen zorg dragen voor een goede afhandeling van de zaken in het buitenland door betrouwbare Nederlandse en plaatselijke deskundigen in te schakelen.

Meer dan de normale voordelen:

Bij een buitenlandhypotheek zijn er vaak andere verplichtingen en mogelijkheden dan bij de “gewone” Nederlandse hypotheken. Bij ons krijgt u de speciale aandacht die een dergelijke transactie met het buitenland verdient. Zo kan bijvoorbeeld in Frankrijk een Nederlandse notaris de complete afhandeling voor zijn rekening nemen. Wij zorgen ervoor dat u alleen maar hoeft te genieten van het vooruitzicht van uw eigen huis in het buitenland.

Specifiek advies

De adviezen die u krijgt zijn nog specifieker dan normaal. Natuurlijk wordt op basis van uw situatie de beste hypotheekvorm, renteperiode en looptijd gekozen. Maar daarnaast besteden wij ruime aandacht aan de specifieke aspecten van een eerste of tweede woning in het buitenland. Bijvoorbeeld: is de rente bijvoorbeeld nog fiscaal aftrekbaar of kunnen de lasten op een andere manier lager uitkomen?

FIDIOM heeft connecties met banken en verzekeraars die deze buitenlandhypotheken verstrekken.

Vragen? Meer informatie?

Ja, ik wil graag meer informatie! Ik neem contact op met Fidiom.

Reacties zijn gesloten.